Meer informatie workshop Waarderend Veranderen

We organiseren in september een verdiepende workshop voor lezers. We hebben een programma gemaakt dat de moeite waard is voor mensen met diverse achtergronden en een verschillende mate van ervaring met Appreciative Inquiry. Je kunt je verdiepen in dit onderwerp, met behulp van het boek. De belangrijkste onderdelen zijn:

  • De kern(en) van de zaak: We geven als schrijvers ieder aan wat voor ons persoonlijk favoriete onderdelen van het boek zijn, en waarom. Wat raakt voor ons een kern? Wat is het verhaal daarbij? We kiezen elk een onderdeel en lichten dat toe. Daarmee belichten we kernthema’s van Appreciative Inquiry en verkennen die verder met jullie in gesprek.
  • Lezers aan het woord: We nodigen jullie vervolgens graag uit om onderling en met ons onderdelen uit het boek te delen die jullie het meest inspireren. Waar je wel je highlight-stift bij wilde pakken. Welke zinnen raakten een snaar? Welke voorbeelden gaven je een idee om zelf aan de slag te gaan? Wat waren tekstfragmenten die je inspireerden om iets anders te bekijken? … Natuurlijk praten we vooral door over de gedachten erachter, en wat je anders ging denken, zien of doen.
  • Zelf aan de slag: Een ronde waarin iedereen aan de slag kan met een eigen vraagstuk uit de praktijk. Hoe pas je de principes van waarderend-onderzoekend werken in de praktijk toe? Hoe doen anderen dat? En hoe kan dat er dan uit zien in jouw eigen werkpraktijk?

 

 

Datum
13-09 - Workshop Waarderend Veranderen (Utrecht)

De workshop is van 14.00 tot 17.00 uur.

Kosten
Er zijn geen kosten aan verbonden. Wel geldt dat er een beperkt aantal plaatsen is.

Schrijfjein